GIV SLIP LIVE

Slip usynlige mønstre og gamle tanker, som afholder dig fra at leve Frit, Fredfyldt og Frygtløst.

En dags rejse, der hjælper dig med at Give Slip på gamle følelser og oplevelser, så du kan leve frit og smile stort – med det overskud du savner.

 

Føler du dig fanget eller fastlåst i forskellige uhensigtsmæssige roller og adfærdsmønstre, som du har svært ved at slippe af med? Nogle har gjort sig til en ”pleaser”, og andre til en rebel. Nogle er afhængige af anerkendelse og andre hader at vise sårbarhed.

Fælles for alle er, at de er opstået ud af en eller flere dårlige oplevelser, som vi stadig ubevidst hænger fast i. En oplevelse, der har taget kontrollen over vores adfærd, og som er med til at afholde os fra at leve frit og være den vi er.

Tiden er inde til at GIVE SLIP.

En dags nøje tilrettelagt proces, hvor du bliver guidet hele vejen:

Del 1: Giv Slip Uden at Give Op

Alt hvad vi har været igennem, har gjort os til den vi er i dag og ind i mellem, har oplevelser fra fortiden givet os nogle overbevisninger, som forhindrer os i at leve frit uden begrænsninger. Flere af os gå rundt med overbevisninger som giver frygt for at miste, frygt for forandringer, frygt for konflikter og bekymringer om hvad de andre tænker om os – de kan resultere i en adfærd, som gør at vi ikke er tilstede og dermed mister arbejdsglæden. Det vil påvirke arbejdsklimaet og patientens oplevelser.

Kunsten er at give slip på nogle af disse overbevisninger og her vil Torben vise præcis hvordan du kan give slip, genfinde din indre “kriger”, den kraft som giver dig styrken, til at være nærværende, genfinde arbejdsglæden, så både du selv, kollegaer og omgivelserne løftes op.

Jeg vil hjælpe dig med at slutte fred, så du kan slippe fri af fortiden. Jeg vil guide dig gennem øvelserne, som drejer sig om at tilgive, erkende og acceptere.

Del 2: Nyt Mål. Ny Retning. Nyt Fokus.


Hvordan tager vi 2500 år gammel livsfilosofi og tilpasser det den helt almindelige dansker?Denne fantastiske filosofi kombineret med Tai Chi Mesterens strategier, hvor vi ikke er styret af Ego og frygten for forandring, men er fyldt med energi, selvtillid og selvværd. Målet er, ikke at være styret af hvad andre tænker og mener om os, men om at være tro mod os selv og hvile mere i os selv, hvilket betyder mere ro, balance, livsglæde, arbejdsglæde og overblik. Vi vil med vores nærvær og energi, påvirke vores omgivelser, så der skabes mere ro og balance.

Hvordan bruger vi strategierne til hurtigt at give slip på en konflikt, et sammenstød eller forstående forandringer. Kunsten er at hvile i sig selv og være nærværende – det er der ingen bedre til end krigeren, ellers dør han!

I denne del forvandler vi teorien til mere praktiske øvelser, hvor alle skal på egen krop mærke, hvad disse rimelig simple Tai Chi Øvelser kan gøre både fysisk og mentalt.

Del 3: Den Simple Vej til Målet

Når du så har givet slip på de begrænsende overbevisninger, så er det tid til at sætte sig mål for hvor du/I vil hen som individ/team. Hvad er dit/teamets ultimative mål og hvordan kommer du/I i mål, uden at give op efter få dage. Hvordan holder du/I fokus hele vejen til målet?… Redskaberne er meget praktisk orienteret og lige til at gå til, når man først har Givet slip og knækket koden.

Kodeordet er fokus – hvordan holder du fokus hele vejen til målet og forsætter resten af livet. Du får Torbens absolut bedste redskaber, til at holde fokus på det der er vigtigt, så når dagen er omme og du efterfølgende står der hjemme, så har du de bedste redskaber til at forsætte mål dit mål.

Hvert af de 3 moduler bliver krydret med fysiske Tai Chi øvelser, som jeg selv laver hver eneste dag, for at give mig et godt og solidt fundament både fysisk og mentalt. Så det bliver en dag med en god blanding af teoretiske og praktiske øvelser, en dag med masser af energi, sjov og udvikling. I vil blive overrasket over, hvor hurtigt det virker og hvor let det egentlig er.

Hvorfor deltage i GIV SLIP LIVE?

Pris:

  • Du får en hel dags undervisning i Personligt Lederskab
  • GIV SLIP bog som hardcover (Værdi kr. 248,-)
  • GIV SLIP som e-bog (Værdi kr. 198,-)
  • GIV SLIP Online (Værdi kr. 997,-)
  • Opfølgningsworkshop online (Værdi kr. 997,-)
  • SAMLET VÆRDI KR. 5435,-
  • Betal evt. over 3 rater.

DKK 2.995,-

Super god dag – jeg har fået et skelet, jeg kan bygge videre på. Konkrete værktøjer, som gør det nemt at gå fra teori til praksis.
Gudrun Rasmussen
Kurset var meget lærerigt og selvom jeg er meget træt nu, har det givet overskud og mod til at prøve noget nyt. Har lært at det de andre siger har intet med mig at gøre og at når vi ændre vores syn på fortiden, vil betydningen af den ændre sig. Alle skulle unde sig selv at deltage.
Helle Karkov
Det var en fantastisk dag, som kan være livsændrende.
Henrik Eisensee
Dejligt at der kun er plads til 50 deltagere – Simple værktøjer som vi alle sagtens kan bruge, vi skal bare gøre det og det fik vi også værktøjer til. Der er plads til alle og det er nemt at forholde sig til.
Britta Frost
Fantastisk dag/kursus – Jeg kan mærke, at jeg oprigtigt tror på at de konkrete redskaber, som Torben har givet mig i dag, vil ændre mit liv i den retning jeg ønsker. Vil du have simple og konkrete værktøjer, som kan forandre dit liv fra dag 1 af, så deltag.
Helle Winther
Det har været en intensiv dag, med gode anvendelige redskaber. Hvis man tumler med ting i sig selv, er det et super godt kursus, med redskaber til at forandre dit liv til det bedre.
Kristen Skov
Dagen er gået hurtigt, meget konkret, gode eksempler og fin energi blandt deltagerne. Torben er konkret og direkte. Han har selv gået vejen og giver anvisninger på hvordan det kan gøres – tusind tak for en super kursusdag.
Tina Magrethe Pedersen
Meget tankevækkende, såre simpelt og alligevel ekstremt udfordrende. Disse værktøjer til at ændre sig er så simple og ligger lige for. Helt klart en let forståelig øjenåbner til at komme i gang/videre med sin personlige udvikling.
Kenny Rosengren Nielsen
God energi, gode forklaringer, positiv dag. Har skærpet min indsigt og forståelse af hvem jeg er og hvor jeg vil hen. Hvis du er klar til ændre på dig selv og dit liv, så deltag på Giv Slip Live.
Dorthe Jørgensen
Det har været en fantastisk, positiv og krævende dag. Godt at høre det hele igen og blive “tvunget” til at arbejde med tingene. Godt kursus, hvor Torben giver nogle simple effektive redskaber.
Bolette Østergaard
Godt struktureret og opbygget. Det gjorde indtryk på mig, hvor meget Torben brænder for at vi skal opleve at det virker – at vi virkelig kan gøre dette – Super formidling, nede på jorden. Er blevet klogere på, hvad det er der gør, at jeg ikke kan bryde dårlige vaner. Deltag og vær åben.
Hanne Kofoed
Sjov, spændende, hyggelig, tankevækkende, inspirerende, lidt lang, men samtidig kort 😉 Det er helt klart tiden værd og redskaberne er gode.
Dennis Teckermeier
Dagen har indfriet mine forventninger, har fået en masse med hjem. Torbens formidling er let forståelig, nemt at gå til. Man får indsigt/viden og redskaber til at gøre en stor forskel i eget liv.
Tinenaia Petersen
Jeg har fået endnu flere redskaber og er blevet klar over, at jeg skal være mere disciplineret og er overbevist om, at dette vil lykkes for mig. Det her det virker – og man kan flytte sig på kort tid, hvis man vil og er klar.
Bettina Sjølander Skourup

Næste event:

Vejle

Den 1. juni 2019 fra kl. 10.00 til 17.30

Næste event:

Vejle

Den 1. juni 2019 fra kl. 10.00 til 17.30

TORBEN RIF

Med tre titler som europamester i Tai Chi, og mere end 30 års erfaring indenfor kinesisk kampkunst, har jeg brugt det meste af mit liv på at videreformidle og undervise i filosofien og strategierne, som ligger til grund for den Taoistiske kampkunst Tai Chi Chuan.

Herudover er jeg coach, foredragsholder og forfatter til bogen “GIV SLIP – Da den stolte kriger tabte ansigt og sejrede”. En bog, som er skrevet for at hjælpe almindelige mennesker med, at gør brug af de samme principper, som professionelle kampsportsudøvere bruger, når de skal gøre sig fri af tidligere nederlag. Så de kan være fuldt til stede, og udleve deres potentiale.

TILMELD DIG NYHEDBREVET OG FÅ E-BOGEN GRATIS!

Sammen med de 3 Trin til at GIV SLIP tilmelder du dig samtidig Torbens nyhedsbrev, hvor han vil inspirere dig med redskaber og strategier fra krigerens verden. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top