Personligt GIV SLIP forløb med Torben Rif

Dette personlige forløb er for dig, der har fået nok, af at leve et liv, som er styret af fortidens oplevelser, et liv hvor du egentlig godt ved hvad du skal gøre, men ikke har energien og overskuddet, til at gøre det. Vi rydder op i bagagen, giver slip og sætter nye mål for livet.

Igennem personlige samtaler, som afholdes over zoom, hjælper jeg dig, til at at gå fra Fastlåst til FRI og Autentisk – der får du kontakt til det jeg kalder din indre kriger, som giver dig styrken, til at stå stærkere i dig selv, tro mod dig selv og følge dit hjerte.

Her behøver du ikke bruge 30 timers sparring med mig. Jeg har gennemført GIV SLIP og Tag Magten Tilbage processen for rigtig mange mennesker, og tilbyder derfor en utrolig hurtig og effektiv vej, som giver friheden og overskuddet til at arbejde med det, der betyder mest.

Jeg fik troen tilbage og tager ansvar!

“Jeg var blevet ligeglad med mig selv, havde mistet troen på, at jeg kunne tabe mig – Torben vækkede mig og gav mig troen tilbage. Jeg tabte 7 kilo i løbet af de første 2 måneder. Jeg har ændret min livsstil, lever sundt, tager ansvar og går 100% efter det liv jeg drømmer om”.

Morten Christoffersen

Det ændrede mit liv

“Det var grænseoverskridende, men spændende fordi jeg vidste, at det var et vendepunkt i mit liv. Jeg havde endelig taget beslutningen om at forbedre mig. Min største udfordring var, at overvinde min negative overbevisninger, som havde begrænset mig i at nå mine mål. I løbet af de 90 dage guidede Torben mig og viste mig, at jeg var i stand til meget mere end jeg havde drømt om – han hjalp mig med at finde kraften i mig selv. I dag ser jeg muligheder, sætter mål og går 100% efter mine drømme – alt er muligt. Jeg tabte 6 kilo i løbet af forløbet, men det vigtigste er at jeg har ændre min livsstil, så her 1 år efter forløbet har jeg tabt 16 kilo i alt og er kun 10 kilo fra min idealvægt”.

Michael Johansen

Forløbet kunne se sådan ud:

Samtale 1 – Bliv skarp på dit mål

Jeg hjælper dig med at klarlægge årsagen, til at du ikke er kommet i mål og hvorfor du bliver ved med at hænge fast i det mønster.

Jeg hjælper dig, med at forstå hvor det kommer fra, og forståelse er et af nøglepunkterne for at give slip.

Vigtigst af alt, jeg hjælper dig, med at blive skarp på dit personlige mål.

Du vil opleve en indre ro, fordi du nu forstår hvor denne adfærd kommer fra og når du forstår hvor den kommer fra og du opdager hvad det giver dig at bliver hængende, så vil du kunne give mere og mere slip, som tiden går.

Du vil finde ro og overblik i hverdagen, da du vil begynde at hvile mere i dig selv. Dit mål vil være tydeligt og du vil ikke være i tvivl om, hvad du skal gøre for at nå det. Du vil vide præcis hvorfor du ønsker at opnå det og vil være klar til at møde modstand og udfordringer.

Samtale 2 – Personligt lederskab

Jeg hjælper dig med at finde den dybere mening med, hvorfor du skulle igennem det, som du har oplevet i fortiden.

Jeg vil hjælpe dig, med at fokusere på det der er vigtigt, for at du kommer i mål.

Jeg lærer dig simple og effektive redskaber, til at holde fokus hele vejen til målet.

Du vil opleve en større frihed, fordi du nu har forstået, fordelene ved fortidens oplevelse. Du vil få en aha oplevelse og kunne se det hele fra et andet synspunkt, en vinkel som gør at du vil kunne give mere og mere slip. Du vil have styrken til at være tro mod dig selv og den indre ro, som giver dig oversblik.

Du vil være meget mere bevidst om hvad der foregår i og omkring dig. Du vil være fokuseret og stille skarpt på det der bringer dig tættere på dit mål. Du vil have en daglig rutine, som hver eneste dag bringer dig nærmere målet. 

Samtale 3 – Tro mod dig selv og dit hjerte

Jeg vil hjælpe dig med at slutte fred, så du kan slippe fri af fortiden.

Jeg hjælper dig, med at genskabe kontakten til dit sande jeg og være tro mod dig selv, uanset hvilke selskab du er i.

Jeg hjælper dig, med at implementere redskaberne, så de bliver en naturlig del af din hver dag.

Du vil nu mærke friheden i kroppen, en frihed fordi du nu er nået til det stadie, hvor du har fået forståelsen af din adfærd. Du har fundet ud af hvor den stammer fra og du har opdaget, den fantastiske lektie der lå gemt i hele oplevelsen. Du vil være godt på vej til at slutte fred med fortidens oplevelser, så du kan give slip og være tro mod dit hjerte.

Du vil hvile i dig selv og gøre det, som du godt ved, at du skal gøre, for at få det liv og den krop du drømmer om. Du ved, hvad der er godt for dig og har fokus på det – Du tager ansvar for dine tanker og følelser og lader dig ikke påvirke af andres meninger om dig og det du laver.

Spørgsmål & Svar

Så snart du har booket dit personlige forløb, vil jeg kontakte dig med henblik på at aftale den første samtale.

Samtalerne afholdes online via. videoopkald eller ved fysisk møde i Vejle.

Typisk 14 dage, men det er individuelt hvor lang tid der går, og det er noget vi aftaler sammen.

Så booker du en 100% GRATIS og uforpligtende samtale med Torben og find ud af om det her er det rigtige for dig

Forløbet tilpasses til dig – så vi arbejder udfra hvor du er og hvor du vil hen.

Personligt GIV SLIP forløb

HER SER DU ALT DET DU FÅR

  • Personligt GIV SLIP forløb – Værdi kr. 10.000,-
  • 3 personlige samtaler med Torben – Værdi kr. 7.500,-
  • Community
  • Fysisk bog og e-bog
  • Bonus: Billet til årets event – Værdi kr. 2.000,- 

Få 100% GRATIS og uforpligtende samtale med Torben og find ud af om det her er det rigtige for dig

FÅ DE 3 TRIN, TIL AT GIVE SLIP HELT GRATIS!

Sammen med de 3 Trin til at GIV SLIP tilmelder du dig samtidig Torbens nyhedsbrev, hvor han vil inspirere dig med redskaber og strategier fra krigerens verden. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet!

Navn:

Email:

Scroll to Top