Lær Tai Chi. Få adgang til videokurser lavet af Sifu Torben.

Tai Chi og Qigong Akademiet er stedet hvor du bliver undervist på dansk i Tai Chi & Qigong. Det er for begyndere, let øvede og øvede.
Du vil få adgang til masser af undervisning i forskellige aspekter indenfor Kinesisk bevægelseskunst. Se videoerne præcis når det passer dig og se dem så mange gange du har lyst.

FÅ ADGANG TIL:

KURSER
0 +
VIDEOER
0 +
TIMER
0 +
ÆNDRE DIT LIV

Lær Tai Chi og Qigong hjemmefra!

Vi er alle enige om, at det bedste vil være, at have en instruktør ved siden af dig hver dag, men når det ikke kan lade sig gøre – Så får du denne mulighed, hvor du kan få undervisning når det passer dig, er en fantastisk mulighed.

Vær ikke nervøs for at lave øvelserne forkert, her får du den rette vejledning.

Qigong

Du får med dette medlemsskab også fri adgang til Qigong, hvor vi vil arbejde os gennem alle Qigong serier som Tai Chi 18 Qigong, Tai Chi 9 Qigong, Five Animals Qigong, Six Sounds Qigong, Shaolin Ba Duan Jin, Taoist Ba Duan Jin, Shaolin 18 Qigong m.m. Dette er ikke bare en video med serierne, Torben vil undervise og guide dig gennem hver enkelt øvelse, så du får det optimale ud af din træning. Vi vil dykke ned i detaljer, teori og baggrund.

Tai Chi Chuan

Du kan lære Tai Chi håndformen (kort & lang), selvforsvar, pushing hands, sabel, sværd og spydform. Masser af Qigong, Tai Chi 42 sværdform, Tai Chi Kung Fu vifteform m.m. Sifu Torben Rif gennemgår de forskellige serier i detaljer. Du vil se de forskellige bevægelser fra flere vinkler og han vil have meget fokus på at du kan se bevægelserne, som om han stod foran dig, så du nemt kan følge med.

Tai Chi selvforsvar

Som medlem har du muligheden for at få undervisning i Tai Chi Selvforsvar af Torben Rif via videotræning. Det optimale er at have en instruktør ved sin side, men dette er en fantastisk mulighed, for at lære en masse teknikker og høre instruktionen igen og igen. Alle bevægelserne i Tai Chi serien er baseret på forsvar og angreb - så her får du en grundlæggende viden om, hvad der ligger bag teknikkerne.

Features & Benefits

Features

Benefits

JEG HJÆLPER DIG MED AT INDFØRE SUNDE VANER

DIN TAI CHI & QIGONG MESTER

Sifu Torben Rif

Med over 40 års erfaring i kampkunst, Tai Chi & Qigong Master, 3 dobbelt Europamester i 2000 & 2008. Er kendt for, at han går foran og viser vejen – han gør det, som han ved, at han skal gøre, for at få det liv og den krop han vil have. Sifu Torben Rif deler ud af hans viden via undervisningsvideoer på Tai Chi og Qigong Akademiet, så du kan lære Tai Chi og Qigong direkte fra nettet, når det passer dig. 

Scroll to Top