FOREDRAG MED TORBEN RIF
Fra FASTLÅST til FRI og AUTENTISK

Energi & Glæde kommer ikke af sig selv, det skabes – vær med når Torben Rif lærer dig at gå fra fastlåst i fortidens oplevelser og gamle tankemønstre til FRI og Autentisk

Mindre stress og tankemylder – mere energi og glæde er målet når Torben underviser dig denne aften.
Her får du de redskaber, som er blevet udviklet gennem de sidste mere end 30 år, hvor Torben har arbejdet med egen personlig udvikling.

Det skal være sjovt og det bliver det, samtidigt med at du lære konkrete værktøjer, som du kan implementere med det samme.
 

Det skal være enkelt, simpelt og effektivt ellers spilder vi endnu mere tid – det er tid, til at gøre noget der virker NU ❤

På foredraget lærer du blandt andet…

Sådan står du stærkt i dig selv, uden at det går udover andre.

⭐ Sådan giver du slip på det, der holder dig fastlåst.

⭐ Sådan holder du fokus på det, der er vigtigt for dig.

Early Bird

Tjek for early bird, når du tilmelder dig i dag.

Spar kr. 100,-

Et inspirerende og brugbart foredrag, der indeholder mange brugbare redskaber, på mange planer og for alle mennesker der ønsker at gøre en forskel i og for deres eget liv. Jeg er så inspireret at jeg overvejer at deltage i foredraget igen i vejle også!

Anne Lunding

Min oplevelse af foredraget var at det var dejligt med en engageret, højt motiveret og positiv foredragsholder med hjertet på rette sted. Jeg syntes at foredraget var motiverende og det med at gå vejen selv er inspirerende.

Annette von Magnus

KOMMENDE FOREDRAG:

Foredrag i Tåstrup

Tåstrup Kulturcenter – Mandag den 23. september 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Middelfart

Kulturøen – Middelfartsalen – Tirsdag den 1. oktober 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Århus

Godsbanen – Remissen – Onsdag den 9. oktober 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Viborg

Idrætshøjskolen – Torsdag den 10. oktober 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Vejle

Bygningen – Tirsdag den 15. oktober 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Århus

Godsbanen – Remissen – Tirsdag den 22. oktober 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Middelfart

Kulturøen – Middelfartsalen – Onsdag den 23. oktober 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Viborg

Idrætshøjskolen – Onsdag den 30. oktober 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Tåstrup

Tåstrup Kulturcenter – Mandag den 4. november 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Hillerød

Kulturhuset Støberihallen – Tirsdag den 5. november 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Odense

Kulturmaskinen – Mandag den 11. november 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

Foredrag i Odense

Kulturmaskinen – Tirsdag den 12. november 2024

Pris kr. 199,- 

Early Bird kr. 97,-

NYE FOREDRAG UNDER PLANLÆGNING...

TORBEN RIF

Dutch Open champion, British Open Champion, European Champion og mere end 30 års erfaring indenfor kinesisk kampkunst, er Torben blandt de mest erfarende udøvere i Danmark og Europa.

Torben brugt det meste af mit liv, på at videreformidle og undervise i bevægelseskunsten, filosofien og strategierne, som ligger til grund for den Taoistiske kampkunst Tai Chi Chuan.

Derudover arbejder han som mentor, foredragsholder, uddanner iMENTORER og er forfatter til bestseller bogen “GIV SLIP – Da den stolte kriger tabte ansigt og sejrede”. En bog, som er skrevet for at hjælpe almindelige mennesker med, at gør brug af de samme principper, som professionelle kampsportsudøvere bruger, når de skal gøre sig fri af tidligere nederlag. Så de kan være fuldt til stede, og udleve deres fulde potentiale.

Det drejer sig om, at give slip på det der bremser dig og genfinde styrken til at være tro mod dig selv.

GIV SLIP og Stå Fast

Andres oplevelse

Mere end 20.000 har oplevet foredraget. Her kan du læse om deres oplevelse.

Super positivt, syntes du virker meget velforberedt. Har været til flere foredrag i forbindelse med kendte danskere, med et godt budskab og god energi. Men de har virket indstuderet, og deres svar på spørgsmål fra publikum har været standardsvar. Syntes derimod dit foredrag virker som om du virkelig brænder for emnet! Du er både fysik og mentalt til stede, og de svar du gav de publikum var ærlige og oprigtige. Og får man virkelig nogle geniale redskaber med sig!
Anders Jensen
Efter at have hørt torbens nærværende og yderst gribende foredrag om at “ give slip” ændre på gamle adfærdsmønstre og negative overbevisninger om sig selv i tilgangen til sin omverden begyndte jeg at forstå mig selv. Ændre på ting først i det små for at finde tryghed i forandringens kunst for sidenhen at rydde op i mit eget liv. Torben inspirere sine tilhørere med så megen power og passion at man kun kan blive taget med ind i hans refleksioner.
Søren Poppe
Musiker / Sanger
Jeg synes dit budskab med, at vi selv kan gøre en forskel i vores liv ved at være bevidste om vores valg – også selvom det kan koste noget rent personligt på flere måder – gik utroligt klart igennem. Det var både fint og enkelt stillet op – også selvom du gjorde det klart, at det ikke var noget nem eller let løsning. Det var en god sammenligning, at negative vaner og tanker jan have været indgroet i mange år, og derfor kræver en omstilling af måden at tænke på også noget tid.
Susanne Møller
Fantastisk spændende og jeg fik en masse aha oplevelser med hjem . Den største indsigt foredraget gav mig var, at vi faktisk får mere styrke ved at give slip og lade være med at kæmpe. Andre skulle prøve at tage ind og høre dig så de kunne få tydeliggjort hvor meget tanker og overbevisninger sætter begrænsninger og spænder ben for vores eget lov.
Lisbeth
Godt foredrag, god energi og en veloplagt Torben Rif. Jeg har interesseret mig for personlig udvikling i mange år, og har deltaget i mange foredrag og læst mange bøger. Meget af det Torben fortæller er noget jeg har hørt før. Dog er jeg meget imponeret over hans entusiasme, den smitter, og han spreder energi.
Mette Meldgaard Knudsen
Ikke sådan et overfladisk “Kapow” salgsmøde, hvor man er helt bobbet op på hype når man går hjem, men med inspiration til at kigge lidt dybere ind i sig selv, for at finde årsagen til at man gør de (negative) ting som man gør. Jeg talte med min kone omkring det i flere timer efter foredraget, og hun er, på trods af at hun ikke deltog, også meget hooked på at få ryddet lidt op ved at finde årsagerne.
Henrik Andersen
Meget inspirerende og spændende foredrag, som gav mig nogle brugbare redskaber, og en dejlig positiv energi med hjem. Foredraget er en smule provokerende, men klart på den positive måde. Det gjorde en positiv forskel for mig. Det betyder meget, at det er baseret på dine egne personlige erfaringer.
Anette Quitzau
Super godt og meget tankevækkende! En meget god og positiv oplevelse, og noget jeg vil tage med mig og bruge så godt jeg kan. Tak for det 🙂
Helen Kirkegaard
Spændende oplevelse! Man blev fanget af det du sagde og lyttede virkelig efter. Man får ting at tænke over og ser tingene på en anden måde.
Pernille
Jeg synes det var et godt foredrag, og du inspirerede mig med din historie, din styrke og gav gode øvelser med effekt.
Tina Due
Jeg fik fra foredraget med en oplevelse af at dine tre trin virkelig kan gøre en forskel, hvis der arbejdes hårdt, målrette og fokuseret med dem. Her kunne virkelig være en metode, der virker på mig, og som kan bruges i alle sammenhænge, når den er integreret i mit system. Det vil jeg se frem til!
Kristina Habæk
Rammende – jeg følte flere gange, at du talte direkte til mig og om de udfordringer jeg “bokser” med. Dit udgangspunkt i din egen udvikling gør det meget autentisk og nærværende. Jeg gik derfra med en god oplevelse, lidt klogere og mange tanker rigere.
Louise Uhre Vedel
Det er virkelig et godt foredrag til at få vendt sine tanker og komme tætter på sig selv – i en stærkere form. Spændende, humoristisk og en god ide med de to øvelser.
Lene Hansen
Her er en rigtig mand, der er blevet blød på den rigtige måde og som kan formidle det som livserfaring. Metoderne jeg bruger i forbindelse med coaching af mine gymnasieelever minder meget om dine.
Preben Reffstrup
Min oplevelse af foredraget var at det var dejligt med en engageret, højt motiveret og positiv foredragsholder med hjertet på rette sted. Jeg syntes at foredraget var motiverende og det med at gå vejen selv er inspirerende.
Annette von Magnus
Tankevækkende! Torben formår at give energien og beskrivelse af livets barske ting blev vendt på fantastiske måder. Hans energi smitter som en bacille og den vil jeg ikke kureres for 🙂
Irma Henriksen
En rigtig god aften med masser af positiv energi. Vi tog helt sikkert en inspiration med os hjem, med konkrete redskaber til at være mere i nuet. Den største forskel var at få øje på hvilke ting vi personligt giver opmærksomhed hver dag, og lader vokse – frem for at træne de ting vi gerne vil have mere af.
Pia Brøndum
Rigtig godt – du kommer godt igennem med dit budskab og virker meget autentisk. Det lykkedes mig at få min kæreste med, som er en sej kriger ligesom dig. Jeg bruger selv de samme teknikker, sagt med mere bløde ord og derfor var det fint at høre hvordan det udtrykkes fra den maskuline vinkel. Det vigtigste er dog at du har gjort transformationen selv for ellers havde det ikke rykket for nogen i publikum.
Lill-Britt Sjøblom
Det var for mig tæt og konkret budskab som jeg følte mig inspireret af. Jeg føler mig bekræftet i at det er vigtigt at holde fokus og hvis jeg vil noget bestemt, begynder det med en beslutning og det kan være« NU» Herudover at holde det fokus. Jeg gik hjem med en “YES” følelse og det betaler sig at træne og være vedholdende i mit ønske.
Pia
God energi, får folk til at tænke, skønt med små øvelser, holder gang i publikum. Fantastisk formidlet!
Joan Bernholm
Et stort og meget vedkommende budskab på kort tid, måske mere tid til de tre trin. Absolut et spændende foredrag der har givet mig blod på tanden til at give slip!
Charlotte Rask
Jeg fik indfriet mine forventninger, og havde en fantastisk oplevelse. Der var så mange aha oplevelser og en tro på, jeg er på rette vej. Jeg er ved at nå min indre kriger!
Anne Nyholm
Imponerende energi – fængslende foredrag. Og det selv om jeg mest er til at få værktøjer og ikke lange personlige historier.
Jesper Skjerning
Jeg havde en positiv forventning om at få noget med hjem, som jeg havde lyst til at arbejde videre med. Nemlig mig selv og det, som jeg tror at andre forventer af mig. Og det fik jeg.
Susanne Hansen
Meget inspirerende og rammende foredrag, som alle på den ene eller den anden måde kan få noget ud af.
Gitte Klinck Andersen
Det er et foredrag der kan ændre dit liv. Meget lærerigt og et “Wake up Call”.
Zandra Willumsen
Et inspirerende og brugbart foredrag, der indeholder mange brugbare redskaber, på mange planer og for alle mennesker der ønsker at gøre en forskel i og for deres eget liv. Jeg er så inspireret at jeg overvejer at deltage i foredraget igen i vejle også!
Anne Lunding
En dejlig mand, der hviler i sig selv uden tænke over hvad andre mener. Du tog fat i hvordan man holder ved og holder ud, så det ikke bare bliver det samme igen. Og HVORFOR vil jeg gerne (mit mål).
Dorthe Mathiasen
Du skubber lidt til folk og deres opfattelse af livet. Det var enormt spændende og det satte en masse tanker igang hos mig, blandt andet hvad det egentlig er jeg vil med mit liv, hvad skal jeg fylde det med. Og skal stress have lov at være en del af det eller hvad kan jeg ændre for at slippe af med det.
Rikke Jessen

Gør som mere 20.000 andre og giv dig selv en oplevelse, som gør dig fri

Scroll to Top