iMENTOR Mastery

Stå stærkere i dig selv – Gå fra Fastlåst til FRI og Autentisk – som iMENTOR er du meget mere end en coach, du går foran og viser vejen – Du er tro mod dig selv, du viser dig som der du er, uanset hvilket selskab du er i, du er 100% og du er fantastisk.

iMENTOR – WE WALK THE TALK

VEJEN TIL iMENTOR

Jeg er gennem flere år blevet opfordret, til at lave en uddannelse omkring det jeg gør, når jeg hjælper mennesker, med gå fra Fastlåst til FRI og Autentisk, og dermed STÅ STÆRKERE I SIG SELV  – Den indre krigers vej. Det er en realitet og jeg glæder mig helt vildt, til at byde dig velkommen på dette stærke uddannelsesforløb, som består af flere niveauer – iMENTOR Mastery er baseret på den indre krigers vej, som er unik og effektiv – Fundamentet er den INDRE DIALOG og her snakker vi om det helt unikke stærke mindset en kriger skal have.

Det handler om at være mere autentisk som menneske, coach og tage skridtet til at blive iMENTOR, i’et står for Identitet og det er præcis det, som det handler om. En iMENTOR viser vejen, han/hun har gået og går vejen, han/hun kender udfordringer og har mærket dem på egen krop. En iMentor står stærkt fordi han/hun er ægte og autentisk

De 3 iMENTOR NIVEAUER

iMENTOR Mastery – iMENTOR Masterclass – iMENTOR Mastermind

SE VIDEO

Din indre dialog er afgørende for kvaliteten af dit liv. Det handler om at mestre din indre dialog. Vi snakker alle sammen med os selv og det er helt normalt, udfordringen er at vi for det meste gør det ubevidst og ofte har gamle historier og overbevisninger, som vi gentager dagligt. En iMENTOR er bevidst om sin indre dialog, tager styringen og står stærkt fordi han/hun er ægte og autentisk.

iMENTOR rejsen fra A til Z

Du få et dybt indblik i, hvordan krigerens mindset fungerer, hvordan du selv kan implementere det uden, at du selv skal til at slås – vi tager det bedste og har fuld fokus på mentaltræning på højeste niveau. Vi skal selvfølgelig have skabt et godt og solidt fundament og det gør vi på iMENTOR Mastery inden vi tager fat i selve uddannelsen til iMENTOR, som vi arbejder med på iMENTOR Masterclass.

iMENTOR Mastery

Viden er langt fra nok – rigtig mange ved en masse, der er mange teoretikere, som ikke selv kan få deres liv til at fungere. Alr for mange bliver lovet fantastiske resultater, og de lærer også fantastiske redskaber, men står tilbage med frustration over at de ikke kan anvende dem.

iMENTOR Mastery, som er et 8 ugers personligt udviklings forløb, støber vi dit mentale fundamentet. Du vil lære identitets modellen at kende, du vil lære hvordan du bruger den og får den implementeret, så du (næsten) automatisk udvikler dig og når det mål du drømmer om.

Alle kan deltage på iMENTOR Mastery – uanset om du ønsker at gå videre og uddanne dig til iMENTOR eller du bare vil gøre det for din egen skyld, så du fremover kan stå stærkere i dig selv og vise dig som den du inderst inde er – du er autentisk.

Fra Fastlåst til FRI og Autentisk, Stå Stærkere i dig selv. Det handler om at give slip og tage magten tilbage – Du er ikke din fortid og det du har været igennem, det er tid til at skabe det liv du drømmer om – du fortjener det.

Næste hold starter i midten af august 2024 

Antal deltagere:
max 20 pladser – først til mølle

Det foregår virtuelt, så du kan være med, uanset hvor du er, bare du har adgang til internettet.

 

Er du i tvivl, så book en personlig afklarende samtale med Torben, den er gratis og uforpligtende.

iMENTOR Masterclass

Du har gennemført iMENTOR Mastery og ønsker nu at hjælpe andre med at skabe det liv de drømmer om. iMENTOR Masterclass er et 6 måneders uddannelsesforløb, hvor vi går i dybden med de forskellige redskaber og hvor du vil vil lære hvordan du bruger dem mest effektivt.

Effektiv værktøjskasse
Vi vil gennem de 6 måneder arbejde med flere forskellig modeller, som er relevante i forhold til at hjælpe andre menner i mål. Du vil lære hvordan du bruger dem mest effektivt.

Du vil selvfølgelig selv udvikle dig og få en endnu større indsigt i den indre krigers vej og dermed stå endnu stærkere i dig selv.

Skab en god stabil forretning
Der er alt for mange gode mentorer/coaches der ikke har de kunder som de fortjener, den sidste 1/3 af forløbet tager vi fat i forretningsmodellen.

Måske har du allerede en forretning, men mangler et naturligt kundeflow, måske kæmper du fra måned til måned, for at overleve med din forretning.

GARANTI
Vi hjælper dig indtil du har omsat for det dobbelte af din investering.

Adgangskrav:
Gennemført iMENTOR Mastery eller Torben’ 12 ugers forløb: Personligt Lederskab

iMENTOR Mastermind

Dette eksklusive forløb er kun for dig, der har gennemført og bestået iMENTOR Mastery & Masterclass. Her mødes vi 2-3 gange om året på fede lokationer og udveksler erfaringer, deler udfordringer og succeshistorier.

UDVEKSLING AF ERFARING
Som den traditionelle Mastermind, så udveksler vi på kryds og tværs, lærer af hinanden og Torben vil selvfølgelig undervise og give hans bud på forskellige løsninger og hvordan han ville håndtere den enkelte kunde.

Dette forløb er kun for dig, der virkelig ønsker at være blandt de bedste og er det dig, så gælder det om, at bruge tid sammen med de bedste.

Adgangskrav:
Gennemført og bestået iMENTOR Matery & Masterclass.

BOOK din personlige samtale med Torben nu og få svar på dine personlige spørgsmål –
det er uforpligtende og selvfølgelig gratis.

HVAD GØR iMENTOR konceptet UNIKT?

Det der gør denne uddannelse unik er, at vi hele tiden tager udgangspunkt i Tai Chi Mesterens (KRIGERENS) filosofi, strategi og mindset. Vejen til mesterniveau foregår ved, at følge mesteren og lære hvad han gør, ikke kun hvad han siger. Mesteren fungerer som en mentor og det er lige præcis det vi gør på denne uddannelse – Torben vil være din personlige iMentor.

Vi vil helt sikkert have fokus på redskaberne, metoden, modellen, men en af de allervigtigste ting for mig det er, at du efter uddannelsen ikke kun er trænet, i at bruge redskaberne – du har selv implementeret dem og kan arbejde ud fra egne erfaringer.

Du kan læse/høre mellem linjerne og spotte hvad der i virkeligheden bliver sagt. Det er en meget praktisk uddannelse. Teori er godt, men jeg møder mange der godt ved, hvad de skal gøre, men gør det ikke… og det gælder også dem der er uddannet coach eller lignende.

Vores mål er, at du efter uddannelsen står stærkt, fordi du selv gør det, som du godt ved, at du skal gøre – du er målrettet, fokuseret og viser vejen. Folk følger dig og bliver tiltrukket af dig, fordi du ikke bare ved, hvad du skal gøre, men gør det – du lever det du underviser i.

Næste iMENTOR Masterclass:

 

Februar 2025 – datoer kommer snart

UDDANNELSESLEDER: TORBEN RIF

Mentaltræner, forfatter (5 bøger), foredragsholder, iMentor og LetGo Master Coach. over 40 år med kampkunst, Tai Chi & Qigong Master, 3 dobbelt Europamester i 2000 & 2008. Er kendt for, at han går foran og viser vejen – han gør det, som han ved, at han skal gøre, for at få det liv han vil have.

Torben er far til Daniel og Kamilla, som er voksne og selv i gang med at skabe deres egne familier. På nuværende tidspunkt er det blevet til 3 børnebørn, som fylder meget i hans liv. Torben har selv oplevet livets udfordringer gennem 60 år, så som skilsmisse, ansigtslammelse, utroskab, kampen for at skabe egen forretning m.m.

Torben stiller høje krav til sine instruktører og iMENTORER, men endnu højere krav til ham selv. Han lever sine redskaber og hans vigtigste leveregel er: “Langt liv ikke gammel” – målet er friheden til at kunne bevæge sig frit, både økonomisk, fysisk og mentalt. Det kræver et klart og tydeligt mål, et stærkt “hvorfor” og at han er disciplineret omkring de daglige rutiner.

BOOK din personlige samtale med Torben nu og få svar på dine personlige spørgsmål –
det er uforpligtende og selvfølgelig gratis.

Scroll to Top