Instruktør i Kinesiske Helse- og Energiøvelser

QIGONG INSTRUKTØRUDDANNELSE

(Opstart 2 gange om året – forår på sjælland og efterår i Jylland – SE datoer længere nede på siden)
 • International anerkendt Qigong Instruktør i Kinesisk Bevægelseskunst, balance, indre ro og harmoni. Qigong Instruktør med en bred praktisk og teoretisk viden indenfor Qigong (energitræning/helseøvelser). Efter gennemført og bestået Grundkursus vil du have mulighed, for at videreuddanne dig som Qigong instruktør på vores videregående uddannelser, starte hold i en af PTCC DK’s klubber, starte egen klub eller arbejde professionelt.
 • Drømmer du om et liv i fysisk og mental balance?
 • Drømmer du om at fordybe dig i østens bevægelseskunst?
 • Drømmer du om at gøre en forskel i verden?
 • Drømmer du om at arbejde med din passion?
 • Drømmer du om at hjælpe mennesker, med at finde styrke og balance i deres liv?

SE DEN KORTE INTRODUKTIONS VIDEO

 • Drømmer du om at fordybe dig i filosofien og energien i Qigong?
 • Oplever du også udfordringerne, med at udvikle dine Qigong færdigheder?
 • Kunne du tænke dig at sætte gang i din egen udvikling?
 • Kunne du tænke dig træningspartnere der er på samme eller højere niveau end dig selv?
 • Kunne du tænke dig inspiration og motivation til at få trænet, så meget som du virkelig vil?

Qigong Instruktøruddannelsen er udviklet, til at forbedre dine egne evner og dine undervisnings færdigheder. Du vil have tid, til at få rettet dine øvelser til og vi vil dykke helt ned i de små detaljer, som gør den store forskel.

Der findes alt for mange teoretikere – udøvere der ved en masse, men de kan ikke selv udføre det og de har ikke den nødvendige erfaring til at hjælpe andre.

På denne instruktøruddannelse har vi ekstremt meget fokus på dine egen udførelse, vi dykker virkelig ned i detaljerne og forståelsen af hvorfor vi gør som vi gør.

SIFU TORBEN RIF

Har trænet, studeret og arbejdet med Kinesisk bevægelseskunst i mere end 40 år. Tilbage i 90erne havde han akupunkturklinik i Vejle, hvor han behandlede med massage og akupunktur. Han har gennem de sidste 25 år uddannet hundredevis instruktører i både Tai Chi Chuan og Qigong.

Han er drevet af at gøre en forskel og udbrede Kinesisk bevægelses-kunst i Danmark og resten af Europa. Han er drevet af at hjælpe andre mennesker med at forbedre deres livskvalitet, så på uddannelsen, er der mest fokus på egen udførelse af teknikkerne – Nøgleordene er fordybelse, kropsbevidsthed og forståelse.

UDDANNELSEN ER FOR DIG

der ønsker videreformidle kinesisk bevægelseskunst, men omkring 50% af deltagerne har som udgangspunkt ikke et ønske om at undervise, de deltager primært for egen skyld og for at få mere ud af deres egen træning.

Jeg ser at alt for mange der dybest set ikke ved, hvad de laver, når de laver Qigong – ja, de laver øvelserne, men der ved ikke hvad der ligger bag og hvorfor vi gør som vi gør.

Denne uddannelse er for dig der, ønsker at fordybe dig i denne kinesiske bevægelseskunst, forbedre din egen teknik og få en dybere forståelse af teorien og historien der ligger bag.

Er du behandler

fysioterapeut, zoneterapeut, akupunktør, massør, gymnastikinstruktør, yogalærer, fitnessinstruktør eller lignende, så har du i disse Kinesiske energiøvelser et perfekt supplement og variation til din behandling eller undervisning.

Kinesisk ordsprog: Langt liv ikke gammel

Du vil træne sammen med Qigong udøvere på samme niveau og arbejde tæt sammen med nogle af de højst certificerede instruktører i Danmark/Europa. Du vil udvikle dig med raketfart og med energien på uddannelsen vil du blive motiveret, til at blive end endnu bedre Qigong udøver med alle de helsemæssige fordele der følger med.

Fordybelse og indsigt

Tai Chi Qigong er meget mere end bare bevægelse i slowmotion – målet er at forbedre gennemstrømningen af Qi, få et dybere åndedræt, få trænet de stabiliserende muskler og meget mere. Fordybelse, forståelse og forbedring af din teknik vil gøre, at du vil få meget mere ud af din træning og det er vigtigt.

UDDANNELSENS INDHOLD

Qigong Instruktøruddannelsen i PTCC DK/Torben Rif Academy er helt unik og med en bestået uddannelse, vil du bl.a. have mulighed for at træne med de allerbedste instruktører på PTCC DK’s videregående Instruktøruddannelse, ledet af Tai Chi & Qigong Mester Torben Rif.

Instruktøruddannelsen består af et grundkursus og flere individuelle moduler, hvor du frit kan vælge den retning der interesserer dig mest.

Grunduddannelsens indhold:

Videreuddannelsens indhold:

 • DU STARTER HER:

  Grunduddannelksen – 6 weekender (ca. 60 timer)

  Basis Qigong:
  div. statiske og dynamiske øvelser – Tai Chi 18 Qigong. Klap meridianerne af Basis teori, Kinesisk fysiologi, Qi, Meridianer, m.m. Undervisningsteknik, etik, moral, pædagogik m.m 6 mdr. Online medlemskab af Tai Chi og Qigong Academy.

  Adgangskrav:
  Have trænet Tai Chi 18 Qigong i min. 1 mdr.  evt. efter video, som leveres ved tilmelding. Du skal være nysgerrig, have masser af energi og lysten til at udvikle dig. Efter tilmelding til uddannelsen får du adgang til undervisningsmateriale: Tai Chi 18 Qigong video og bog. (leveres digitalt ved tilmelding)

Sommerlejr-13.jpg
medi.jpg
18ptcc_sommer_2014-_CHI9124.jpg
 • Forventninger:
  Vi forventer at du kan huske Tai Chi 18 Qigong serien, når du kommer på første kursusdag – (du får den på video ved tilmelding). Vi forventer, at du træner mellem 30 og 60 min. min. 5 gange om ugen under grunduddannelsen.

  Pris: kr. 15.000,- (inkl. moms)
  Ved tilmelding kan du vælge, mellem at betale hele beløbet på en gang eller over flere afdrag.

  SE muligheder for EARLY BIRD

  Depositum: kr. 2.000,-
  Ved afbud tidligere end 60 dage før uddannelsesstart, tilbagebetales beløbet på nær depositummet – Ved afbud tættere på end 60 dage før uddannelsesstart skal hele beløbet betales, uanset hvilken betalingsform man har valgt.

  Instruktør på uddannelsen:
  Tai Chi & Qigong Mester Torben Rif – mere 40 års erfaring med kinesisk bevægelseskunst – se mere på www.ptcc.dk & på www.torbenrif.com – Desuden vil flere af Torbens veluddannede chefinstruktører undervise på de enkelte moduler.

Næste grunduddannelse starter:

JYLLAND – Qigong Instruktør Grunduddannelse september 2024

Din plads er først sikret, når du som minimum har indbetalt depositum på kr. 2.000,-. Depositummet betales i forbindelse med tilmelding og tilbagebetales ikke ved afbud – husk at tjekke adgangskravene. Ved afbud tidligere end 60 dage før kursusstart, betales kursusbeløbet tilbage på nær depositummet. Ved afbud senere end 30 dage før kursusstart, skal det fulde kursusbeløb betales uanset betalings aftale.

Undervisningsmateriale inkluderet i prisen:

1 arbejdsbog, Tai Chi 18 Qigong bog, samt download video og E-bog. 6 mdr. medlemskab af Tai Chi og Qigong Academy. Video med alle øvelserne: Xing Yi og klapserien – Download.

Forplejning/logi:

Logi er ikke med i prisen, kan muligvis arrangeres på skolen.
Frokost sørger du selv for at medbringe.

Instruktør på uddannelsen: 

Tai Chi & Qigong Mester Torben Rif – mere 40 års erfaring med kinesisk bevægelseskunst – se mere på www.ptcc.dk & på www.torbenrif.com – Desuden vil flere af Torbens veluddannede chefinstruktører undervise på de enkelte moduler.

Sted: Jelling/Vejle

Dato/tid:
1. weekend – 14 og 15. september 2024 – (egen udførelse og fordybelse i øvelserne)

2. weekend – 28 og 29. september 2024 – (undervisning, teori og justering af øvelserne)

3. weekend – 9 og 10. november 2024 – (teori, undervise og rette hinandens øvelser af)

4. weekend – 25 og 26 januar 2025 – (egen udførelse og fordybelse i øvelserne)

5. weekend – 8 og 9. marts 2025 – (teori, undervise inviterede elever (begyndere) og skriftlig eksamen)

6. weekend – 26 og 27. april 2025 – (demonstration og praktisk eksamen)

Lørdage kl. 10.00 – 17.00 og søndag kl. 10.00 – 15.00

SJÆLLAND – Qigong Instruktør Grunduddannelse marts 2024

Din plads er først sikret, når du som minimum har indbetalt depositum på kr. 2000,-. Depositummet betales i forbindelse med tilmelding og tilbagebetales ikke ved afbud – husk at tjekke adgangskravene. Ved afbud tidligere end 60 dage før kursusstart, betales kursusbeløbet tilbage på nær depositummet. Ved afbud senere end 30 dage før kursusstart, skal det fulde kursusbeløb betales uanset betalings aftale.

Undervisningsmateriale inkluderet i prisen:

1 arbejdsbog, Tai Chi 18 Qigong bog, samt download video og E-bog. 6 mdr. medlemskab af Tai Chi og Qigong Academy. Video med alle øvelserne: Xing Yi og klapserien på Tai Chi og Qigong Academy

Forplejning/logi:

Logi er ikke med i prisen.
Frokost sørger du selv for at medbringe.

Instruktør på uddannelsen: 

Tai Chi & Qigong Mester Torben Rif – mere 30 års erfaring med kinesisk bevægelseskunst – se mere på www.ptcc.dk & på www.torbenrif.com – Desuden vil flere af Torbens veluddannede chefinstruktører undervise på de enkelte moduler.

Det er nu, at du skal sikre dig din plads – tilmelding via knappen herunder.

Sted: Københavnsområdet/Lyngby

Dato/tid:
1. weekend – 6 & 7. april 2024 – (egen udførelse og fordybelse i øvelserne)

2. weekend – 20 & 21. april 2024 – (udførelse og justering af øvelserne, samt teori)

3. weekend – 1 & 2. juni 2024 – (teori, undervise og rette hinandens øvelser af)

4. weekend – 24 & 25. august 2024 – (egen udførelse og fordybelse i øvelserne)

5. weekend – 7 & 8. september 2024 – (teori, undervise inviterede elever (begyndere) og skriftlig eksamen)

6. weekend – 5 & 6. oktober 2024 – (praktisk eksamen)

Lørdage kl. 10.00 – 17.00 og søndag kl. 10.00 – 15.00

Tilmelding: Tilmelding findes nederst her på siden – Antal deltagere: maks 12

Scroll to Top