Over 40 år med kinesisk kampkunst

Jeg har mere end 40 års erfaring indenfor kinesisk kampkunst og har undervist fuldtids i mere 30 år både i Danmark og udlandet. Jeg har studeret filosofien og strategierne, som ligger til grund for den Taoistiske kampkunst Tai Chi Chuan.

Jeg har omskrevet disse strategier og filosofi til nutidens livsstil og hjulpet mennsker til at finde ind til deres sande kerne, hvor de får adgang til den ultimative kraft. Alle fortjener at leve det liv de drømmer om.

Jeg anvender samme strategier, som Tai Chi mesteren/krigeren anvender, når han skal udnytte sit fulde potentiale. Med disse redskaber har jeg selv vundet mange internationale titler og mine elever har gjort det samme, men det vigtigste er de personlige resultater jeg har opnået som mand, partner og far.

Jeg lever mit liv efter samme livsfilosofi, lytter til min krop, er tro mod mig selv og følger mit hjerte. Jeg går efter mine drømme og lever af min største passion.

Du fortjener det bedste i livet

Jeg tror på det bedste i dig og vil altid sætte din udvikling højere end profit. Jeg siger kun ja, til at hjælpe dig, når jeg ved, at jeg kan hjælpe dig – Mit fokus vil derfor altid være, på at give dig det bedste og måske ikke altid det du forventer, men det du har brug for.

Jeg siger, aldrig ja til en opgave for pengenes skyld. Jeg tror, så meget på det jeg laver, at jeg bliver ved med at hjælpe dig indtil du er i mål.

Jeg lever efter mottoet: Walk the talk

Jeg vil følge dig helt i mål

Jeg har selv gået vejen, jeg har været der og kender udfordringerne, og vil derfor være der for dig hele vejen – vi har opbygget en fælles tillid til, at vi gør hvad vi siger, vores handlinger passer med det vi siger. Du har mærket, at det ikke kun er snak, men at der virkelig er handling bag mine ord og at du kan implementere strategierne, så de bliver en naturlig del af dit liv.

Jeg vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten – jeg vil altid have fokus på, at du får det absolut bedste resultat uanset hvad. Jeg vil følge dig hele vejen til dit mål og aldrig stoppe på halvvejen – din succes er min passion.

Vi er et team

Du vil have en Team følelse, en følelse af aldrig at være alene på din vej mod målet. Jeg vil altid være til rådighed for dig, støtte dig på din vej. Jeg vil fokusere på at give dig, det bedste på rette sted i rette form, måske ikke altid det du regner med, men det der er bedst for dig, der hvor du er…

Jeg vil undervise dig, der hvor du er, ikke der hvor du tror du er, ikke der hvor du ønsker at være, ikke der hvor jeg ved eller ønsker du kan være, men lige præcis der, hvor du er nu – vi arbejder i nuet.

Vi hænger os ikke i fortiden, men bruger dine erfaringerne fra fortiden, i nutiden, til at skabe den fremtid du gerne vil have.

FÅ DE 3 TRIN, TIL AT GIVE SLIP HELT GRATIS!

Sammen med de 3 Trin til at GIV SLIP tilmelder du dig samtidig Torbens nyhedsbrev, hvor han vil inspirere dig med redskaber og strategier fra krigerens verden. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet!

Navn:

Email:

Scroll to Top