EVENTS

GIV SLIP LIVE

En dags nøje tilrettelagt proces, hvor du bliver guidet hele vejen:

Hvert af de 3 moduler bliver krydret med fysiske Tai Chi øvelser, som jeg selv laver hver eneste dag, for at give mig et godt og solidt fundament både fysisk og mentalt. Så det bliver en dag med en god blanding af teoretiske og praktiske øvelser, en dag med masser af energi, sjov og udvikling. I vil blive overrasket over, hvor hurtigt det virker og hvor let det egentlig er.

FOREDRAG MED TORBEN RIF

Det behøver ikke at være så svært – Vidste du at der er 3 ting, som er afgørende for, hvorfor du er der hvor du er i dag både fysisk og mentalt, og det er de samme 3 ting, som vil afgøre hvor du er om 1, 5, 10 og 20 år.

Torben har selv været fanget i fortidens vaner og overbevisninger – da det gik op for ham, hvorfor at han var fastlåst i gamle vener og tankemønstre – dykkede han ned i det den taoistiske krigers verden og fandt løsningen til et liv, hvor han har genfundet styrken, til at stå stærkt i sig selv.

FOREDRAG / TEAMBUILDING FOR VIRKSOMHEDER

Et aktivt foredrag hvor Tai Chi Mesteren fortæller og viser vejen, hvorefter I gennem praktiske øvelser vil forstå og mærke, hvor simpelt der er, at anvende de 3 trin til at GIVE SLIP og være fokuseret.

I vil på egen krop opleve, hvor stor forskel der er på at være mentalt i fortid eller fremtid og så 100% i nutiden – hvor stor betydning det har at være nærværende, både for det enkelte menneske og virksomheden.

Foredraget kan vare fra 1,5 – 2,5 time, og det er også muligt at booke det som en hel- eller halvdags workshop. Herudover tilbyder jeg også skræddersyet foredrag, som passer til jeres tema.

FÅ DE 3 TRIN, TIL AT GIVE SLIP HELT GRATIS!

Sammen med de 3 Trin til at GIV SLIP tilmelder du dig samtidig Torbens nyhedsbrev, hvor han vil inspirere dig med redskaber og strategier fra krigerens verden. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet!

Navn:

Email:

Scroll to Top