UDDANNELSER

iMENTOR Mastery

Jeg er gennem flere år blevet opfordret, til at lave en uddannelse omkring det jeg gør, når jeg hjælper mennesker, med at give slip og tage magten tilbage – Den indre krigers vej. Det er nu en realitet og jeg glæder mig helt vildt, til at byde ambitiøse kvinder og mænd velkommen på denne stærke uddannelse – Den indre krigers vej er unik og effektiv – Fundamentet er den indre krigers vej og her snakker vi den mentale del.

Tai Chi Qigong Instruktøruddannelse

Qigong Instruktøruddannelsen i PTCC DK/Torben Rif Academy er helt unik og med en bestået uddannelse, vil du bl.a. have mulighed for at træne med de allerbedste instruktører på PTCC DK’s videregående Instruktøruddannelse, ledet af Tai Chi & Qigong Mester Torben Rif.

Instruktøruddannelsen består af et grundkursus og flere individuelle moduler, hvor du frit kan vælge den retning der interesserer dig mest.

Tai Chi Chuan Instruktøruddannelsen er skabt, til at udvikle dine egne færdigheder, både din egen udførelse og undervisningsfærdigheder. Du vil træne sammen med Tai Chi udøvere på samme niveau og arbejde tæt sammen med nogle af de højst certificerede instruktører i Danmark.

Tai Chi Chuan Instruktøruddannelse

Tai Chi Instruktøruddannelsen i Torben Rif Academy / PTCC DK er helt unik og med en bestået uddannelse, vil du bl.a. have mulighed for at træne med de allerbedste af Danmarks instruktører på PTCC DK’s Elite instruktøruddannelse, ledet af Tai Chi Mester Torben Rif, der har mere end 40 års erfaring med Kinesisk kampkunst.

Tai Chi Chuan Instruktøruddannelsen er skabt, til at udvikle dine egne færdigheder, både din egen udførelse og undervisningsfærdigheder. Du vil træne sammen med Tai Chi udøvere på samme niveau og arbejde tæt sammen med nogle af de højst certificerede instruktører i Danmark4

FÅ DE 3 TRIN, TIL AT GIVE SLIP HELT GRATIS!

Sammen med de 3 Trin til at GIV SLIP tilmelder du dig samtidig Torbens nyhedsbrev, hvor han vil inspirere dig med redskaber og strategier fra krigerens verden. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet!

Navn:

Email:

Scroll to Top